Segíthetek?

Tisztelt Látogató!

Ezen az oldalon segíteni szeretnék Önnek!

Összegyűjtöttem pár gyakran felmerülő gondolatmenetet az alábbi témakörökben:

ABLAK

Hogyan zajlik egy ajánlatkérés-ablakrendelés-beépítés?

Első lépésként kérjük, mérje meg az ablakok méretét (szélesség x magasság)! Ne ijedjen meg, nem kell pontosan! A nyílászárók ára 10 cm-enként változik és az ablakok nem ezek a méretek alapján kerülnek legyártásra.

A méretekhez kérem, írja hozzá, hogy egy/kétszárnyú, hogy ablak/erkélyajtó/bejárati ajtó, hogy fix/bukó/nyíló/bukónyíló szerkezetet szeretne, továbbá, hogy milyen kiegészítők szállításában és milyen szolgáltatások nyújtásában segíthetünk Önnek!

Ezek alapján elkészítjük Önnek a személyre szabott ajánlatot.

Amennyiben ajánlatunk elnyeri a tetszését, időpontot egyeztetve kimegyünk, és a helyszínen felmérjük a pontos gyártási méreteket.

Ezután, ha szükséges, pontosítjuk az ajánlatot.

Ha ajánlatuk kedvező és elfogatható az Ön számára, akkor írásban kell jeleznie, hogy árajánlatunkat elfogadta, megrendeli. Az ablakok gyártását akkor tudjuk megkezdeni, ha az 50 % előleget átutalja.

Amikor az ablakok elkészültek. Telefonon történő időpont egyeztetés alapján a nyílászárókat beépítjük. A fennmaradó díj a hibátlan kivitelezés után, a helyszínen esedékes.

vissza a lap tetejére

Hörmann

GARÁZSKAPU

Miért Hörmann kaput vásároljak?

Kérdezhetném máshogyan is: Miért érné be Ön kevesebbel? Vegye meg egyben a minőséget, a garanciát, a szaktudást, a tapasztalatot, a biztonságot, az eleganciát és a kényelmet!

Billenő vagy szekcionált garázskapu?

A Berry billenő kapu egy nagy lapból áll, ami kibillenve csúszik fel  a mennyezetre. Csak szigeteletlen kivitelben és maximum 3 m szélességig ajánljuk Önnek. Több motívum is létezik, de a leggyakoribbak a következők: függőlegesen bordázott (legolcsóbb), kazettás vagy keretszerkezet, utólagos fa borításhoz. A színek tekintetében a leggyakoribb a fehér, vagy földbarna, de a széles színválaszték mellett,már rendelhető fafóliás kapu is. Lehet kézi vagy motoros működtetésű.

A Szekcionált kapu több lamellából áll és a redőnyhöz hasonlóan fel és lefele mozog, csak nem egy dobra tekeredik fel, hanem a nyílás fölött vízszintesen befut a mennyezeten. Mintázatra alapvetően kétféle típusú kapu van (vízszintesen bordázott és kazettás), melyeken belül még több lehetőség is rejlik. Lehet szigeteletlen vagy kétféle vastagságú szigetelt kivitelű. Alapesetben fehér, de a széles színválaszték mellett,már rendelhető fafóliás felülettel is.

Kézi vagy motoros működtetésű garázskapu?

A kapuk működésének erőszükségletét a kapu rugói biztosítják. Így kézzel is csak vezérelnünk kell a kapu futását. Azonban a motoros működtetés teszi a kaput igazán kényelmessé. A kézi működtetésű kapuk esetében egy félhengerzáras kilincs gondoskodik a kapuk nyitásáról és zárásáról. Motoros kapuknál a motor nagy menetemelkedése miatt önzáró csigahajtás biztosítja a kaput felemelés ellen. Egyes típusoknál pedig egy mechanikus kampó erősíti a zárt helyzetet.

Mi történik a motoros kapuval áramszünet esetén?

Minden  motorral felszerelt garázskapu kinyitható bentről, egy szükségkioldó kar segítségéve. Azokra a kapukra, amelyek zsákgarázsra vannak szerelve, azaz a garázsba csak a kapun keresztül lehet bejutni, fel kell szerelni egy szükségkioldót és egy zárható kilincset. Áramszünet esetén, kulccsal ezt a kilincset kinyitva kintről is függetleníthetjük a kaput a motortól, így azt kézzel fel lehet emelni.

Mivel nyitható a motoros garázskapu?

Természetesen távirányítóval. De ezen kívül számtalan más megoldás is létezik: kódkapcsoló, kulcsos kapcsoló, mágneses transponder, ujjlenyomat olvasó, belső nyomógomb. Ipari környezetben használatos még a hurokérzékelő, a radar, vagy a fotocellás nyitásvezérlés is.

Milyen biztonsági elemekkel rendelkezik a Hörmann garázskapu?

Természetesen megfelel az összes európai normának. A legfőbb biztonsági elemek az életbiztonság terén az ujjecsípés elleni védelem, a rugótörés és bowden szakadás esetén működő zuhanásgátló, az akadályérzékelés, a mozgó alkatrészek minél zártabb térben történű futtatása. A vagyonbiztonság szempontjából a fentieken kívül fontos megemlíteni a felemelés gátló mechanikus kilincsszerkezetet is.

Milyen garázskapu kiegészítőket kínál a Hörmann?

A kapuhoz rendelhető kiegészítők közül – gondolatébresztőül -  itt csak néhányat említenék meg: bevilágító ablak, alacsony küszöbös átjáróajtó, mellékajtó

Garázskapukhoz tartozó szolgáltatásaink:

Szaktanácsadás, felmérés, beépítés, beüzemelés, karbantartás, javítás.

Kérdezhetném máshogyan is: Miért érné be Ön kevesebbel? Vegye meg egyben a minőséget, a garanciát, a szaktudást, a tapasztalatot, a biztonságot, az eleganciát és a kényelmet!

vissza a lap tetejére

KERTKAPU

KERTKAPU

Mi az az úszókapu?

A kertkaput egy, a nyílás jobb vagy bal oldalára betonozott tuskóra szerelt két csapágysor tartja a levegőben.

Nincs szükség vezetősínre, így nem kell áthajtania semmilyen köracélon vagy szögprofilon.

A csapágyak majdnem teljesen zárt C sínben futnak, így szinte karbantartás mentesek.

A csapágyak kiváló minősége révén a kapuk működtetéséhez igen kis fizikai erő szükséges.

Mi az a nyílókapu?

Klasszikus megoldása a kertkapunak. A mai, korszerű zsanérok eredménye képen, igen megbízható

egy illetve kétszárnyú, szimmetrikus és aszimmetrikus kapuk gyárthatók.

Melyik kapura van Önnek szüksége?

Az alábbi előnyök megvizsgálásával könnyebben el tudja dönteni, hogy úszókapura vagy nyílókapura van-e szüksége.

- Úszó kapu gyártása ideális,

  • ha nem szeretne havat lapátolni a kapu kinyitásához
  • ha oldalirányban van hely a kapunak
  • ha szeretne közvetlenül a kapun behajtva leparkolni
  • ha erősen szeles, huzatos helyen szeretne tömör borítású kaput

- Nyílókapu gyártása ideális,

  • ha oldalirányban nincs hely a kapu nyílása mellett,
  • ha az egyik szárnyat szeretné kisajtóként használni

Melyiket lehet kapunyitó elektronikát szerelni?

Természetesen bármelyikhez szerelhető elektromos kapunyitó motor, távirányító, fotocella és villogólámpa. Többféle kapunyitó szett létezik, melyet a kertkapu és az üzemeltetési körülmények határoznak meg.

Lehet-e kisajtóként használni a motoros működésű toló vagy nyílókaput?

Természetesen igen. A kétszárnyú nyílókapu egyik szárnya nyitható a távirányító egyik gombjával, míg a másik gombbal mindkét szárny nyitható.

Tolókapunál szintén a távirányító két gombjával működtethető a kapu. Az egyik gomb megnyomása csak egy személy átjárására alkalmas nyitást hajt végre a kapun, míg a másik teljes nyitást eredményez.

A kisajtófunkció vezérelhető távirányítóról, belső nyomógombról, külső kulcsos kapcsolóról, kódkapcsolóról vagy akár ujjlenyomat olvasóról is.

vissza a lap tetejére

Markilux

NAPELLENZŐ

Mihez keres napellenzőt?

Teraszhoz, balkonhoz, társasházi erkélyhez, télikerthez, ablakhoz, medencéhez vagy éttermi, vendéglátóipari teraszhoz?

Van-e fogadófelület, amire felszerelhető a napellenző? Csupasz falra kerülne-e a tengely, vagy eső és nap védett helyre?

Milyen kiegészítőkre lenne szüksége? (motoros mozgatás, távirányítás, szél és napérzékelés, árnyéktoldat, világítás, hűtés, öntisztító felület)

Mekkora méretű árnyékolóra lenne szüksége? (Szélesség x kinyúlás)

Milyen fogadó felületre lehetne szerelni a tengelyt?

Markilux

Küldjön választ a fenti kérdésekre! Kérjen ajánlatot most!

Hörmann Markilux

Tisztelettel,

kiss-norbert-2.jpg

Kiss Norbert

(ügyvezető)

vissza a lap tetejére

.
nyil.jpg
Kérjen további segítséget itt!
.
.

műanyag ablak akció , műanyag ablak árak , műanyag ablak leírás , ablak referencia

Hörmann garázskapu akció , Hörmann garázskapu árak , Hörmann garázskapu leírás

beltéri ajtó , garázsbútor , kertkapu és motor , könyökkaros napellenző

vissza a főoldalra